Birou arhitect Bucuresti

Cautati un profesionist in arhitectura in Bucuresti, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Completati formularul de mai jos si obtineti prin intermediul platformei Expert24 cea mai buna oferta de pret de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – daca doriti, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti oferte de la arhitecti si firme de arhitectura din Bucuresti

  • Alegeti pretul potrivit pentru bugetul Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de bani si timp
  • Va bucurati de simplitate si comoditate
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple

Cum sa alegeti un arhitect

Folositi recomandarile altora

Cand vine vorba de gasirea unui arhitect Bucuresti pentru proiectul dvs., una dintre cele mai simple modalitati de a face acest lucru va fi o cautare simpla pe Google, care vizeaza zona dvs. locala. Consultati si retelele sociale – Facebook sau Google My Business de exemplu. Daca gasiti ceva care va place, este probabil ca ei sa aiba detaliile lor de contact pe aceste platforme, unde puteti lua legatura.

La fel ca orice persoana pe care o angajati pentru a lucra la proiectul dvs. – fie ca este vorba de designeri, constructori, dulgheri etc – este intotdeauna cel mai bine daca puteti obtine pe cineva care vine recomandat de oameni pe care ii cunoasteti si de incredere. Intrebati familia si prietenii daca au lucrat cu un arhitect pe care l-ar recomanda.

Gasiti o persoana cu care puteti lucra bine

Arhitectul dvs. este persoana in care aveti incredere pentru a va proiecta casa de vis. Veti investi multi bani nu doar in proiect, ci si in etapa de proiectare in sine, si trebuie sa fiti capabili sa simtiti ca ii puteti aborda despre orice.

Atunci cand intervievati diferite firme de arhitectura pentru acest post, unul dintre factorii decisivi ar trebui sa fie daca va intelegeti si daca va simtiti suficient de increzatori ca veti putea sa ii abordati in legatura cu orice. Acest lucru va ajuta totul sa functioneze fara probleme.

O problema de comunicare poate avea un efect de durata asupra intregului proiect, deci, atunci cand va alegeti profesionistul, asigurati-va ca puteti depinde de ei si ca va simtiti amandoi confortabili.

Gasiti un arhitect care va asculta

Atunci cand intervievati diferiti profesionisti pentru aceasta slujba, veti discuta pe scurt si sunt sanse sa prezinte diverse idei din cand in cand despre cum sa va faceti visele realitate. Aveti grija, totusi, sa discutati lucrurile de care aveti nevoie si cele pe care le vreti, care nu va indeparteaza de planurile voastre. Rolul lor de creativi este sa va dezvolte brief-ul, dar sa va asigurati ca asculta ceea ce vreti si nu incearca sa vi-l schimbe.

Multi proprietari isi vor exprima incantarea ca specialistul ales a reusit sa proiecteze o casa mai bine decat si-ar fi putut imagina; doar aveti grija ca lucrurile sa nu se lase purtate si sa sacrificati anumite elemente la care ati tanjit, totul pentru ca un designer impulsiv si-a facut de cap si a vrut sa incerce ceva nou.

Alegeti un arhitect care va respecta bugetul

Proiectarea casei dvs. va taia o mare parte din bugetul dvs. general – motiv pentru care este atat de important sa fiti clari in privinta aceastui aspect si sa va asigurati ca sunteti multumit de el.
Totusi, trebuie sa va amintiti ca, daca nu aveti fonduri nelimitate de aruncat asupra proiectului, trebuie sa fiti sensibil.

Fiti sinceri cu profesionistul ales de la bun inceput si acesta ar trebui sa fie realist cu dvs. in ceea ce priveste ceea ce se poate realiza in intervalul dvs. de pret. De asemenea, nu il lasati sa va convinga de caracteristici care se vor adauga la costul general, dar de care probabil nu aveti nevoie.

Atunci cand alegeti un arhitect Bucuresti care sa se ocupe de proiectul dvs., asigurati-va ca acesta este constient de cat de mult sunteti dispus sa cheltuiti de la bun inceput si aflati daca va fi capabil sa elaboreze un design care sa se incadreze perfect in bugetul dvs.

 
 

Scroll to top